Blog

Šibřínky, neboli sokolský maškarní ples

Dovolujeme si Vás pozva na Šibřínky do Pyšelské sokolovny. Jde o veřejnou akci, tak je to ideální příležitost, jak si nás poslechnout.

I my se budeme snažit udržet ducha téhle akce a budeme hrát v kostýmech například Kleopatry, Cicera, Hannibala, nebo jen obyčejného tribuna lidu.

Plesáme!

Jelikož je plesové období, tak neleníme a zajišťujeme hudební doprovod na nejrůznějších plesech. Klientům zdůrazňujeme, že jsme pop rocková kapela, že polku nemáme v repertoáru. Nicméně doba se mění a už nebývá vyžadována.

Fotografie je z plesu SDH Těškov



Loučení s prázdninami 

Už je tak trošku zvykem, že jsme stálicí na akcích pořádaných SDH Zličín. Akce pro děti i dospělé.

Budeme rádi, když si nás přijdete poslechnout!

M.

Výroční oslava hospody Na Návsi v Líšné.

Byli jsme osloveni majitelem hospody Na Návsi v Líšné na doprovod oslav 1. výročí této hospody. Výroční oslavě předcházela akce Neckyáda, kterou jsme si nenechali ujít. Závod podomácku postavených plavidel byl opravdový zážitek. 

Bohužel nás ten den zasáhla smutná zpráva. Opustil nás hudební velikán, skladatel a zpěvák kapely Elán Vašo Patejdl. Jeho památku jsme uctili písničkami Neviem byť sám a Sestričkou z Kramárov. 

Děkujeme panu Ondrovi a všem, kteří se podíleli na organizaci akce a za krásnou stage, kterou nám nachystali. 

M.


Nářez v Drahoňově Újezdu

Klobouk dolů před obyvateli a účastníky posvícenecké slavnosti v Drahoňově Újezdu. Tenhle koncert končil v půl druhé ráno a až do konce nám dělali radost desítky trsajících lidí. Děkujeme za tenhle skvělej večer. 

M.

Veřejná produkce pálení čarodějnic

Přijďte si nás poslechnout při příležitosti oslav příchodu jara a pálení čarodějnic v neděli 30. dubna v Praze na Zličíně. Akce začíná od 15:00 soutěžemi pro děti a ukázkou hasičské techniky. První produkce začne v 17:00, nicméně s delšími pauzami kvůli programu akce. Naplno budeme pokračovat cca od 18:45 do začátku doby nočního klidu. 

Adresa: Křivatcová 244/1 Hřiště za hasičskou zbrojnicí. 

Těšíme se na Vás

Svatby

Svatby jsou pro nás srdcovou záležitostí. Vidět skotačící děti kolem nevěsty, která trsá se svým dědečkem na profláknuté české rockovky je k nezaplacení. 

Díky našemu dlouhému playlistu vydžíme hrát několik hodin a zatím jsme se nesetkali s žádnou negativní kritikou. Doufám, že i nadále s námi budou klienti spokojení a užijí si to stejně jako my. 

Spolupráce s SDH a MČ Zličín

Po prvním veřejném vystoupení na akci pořádanou SDH Zličín jsme téhož roku byli pozvaní na loučení s prázdninami. Už jsme věděli jaké to je hrát pro tak velké obecenstvo, takže lehká nervozita z první akce byla vystřídaná natěšeností. Akce se i přes nepřízeň počasí vydařila a naše kapela se stala stálicí na těchto veřejných akcích. Pokud si nás budete chtít živě poslechnout, tak sledujte naše, nebo stránky SDH a přijďte se na některou veřejnou akci podívat. 

První veřejný koncert

Byli jsme osloveni SDH Zličín, zdali bychom nezahráli na veřejné akci pálení čarodějnic, která byla organizovaná pro obyvatele Prahy - Zličín. Byla to pro nás výzva, jelikož se nehrálo pro několik desítek, nýbrž pro několik stovek lidí. S klidným svědomím mohu za sebe i ostatní členy kapely říct, že se nám akce velmi podařila. Zjistili jsme, že hrát před tolika lidmi pro nás není problém a s SDH Zličín spolupracujeme již druhý rok nejen na čarodějnicích.

První soukromý koncert

Naše kapela byla pozvána jako hudební doprovod narozeninové oslavy. Byl to pro nás ideální start do veřejného vystupování. Byla znát lehká nervozita, která s prvními takty opadla.